Noch einmal Berlin!

Ruim een week weer in Berlin geweest… Sleutels moesten nog ingeleverd, uitschrijven bij de Bürgeramt en meer van dat soort zakelijke zaken… Daarom plakten we er maar een soort van “vakantie” aan vast, met gratis hotel bovendien in je eigen, inmiddels lege en galmende woning.

Er was in Berlin weer een hoop te beleven zoals gewoonlijk qua underground-galleries in Kreuzberg en beachparties… Het blijft de geweldigste plek op aarde, zeker met hoogzomers weer… met niets te vergelijken, en iedereen liep weer as usual met z’n trouwe halve liter Beck’s in de hand, als een handtasje…en toch zo gezellig!
Er kwam tussen de hete temperaturen door ook nog even een onweersbui langs; Foto’s gemaakt… Kijk die prachtige dreigende luchten toch eens, en niet eens met Photoshop bewerkt!

Share:
Copyright Paul Schenk 2023 - Music protected by Buma/Stemra