Welkom op mijn nieuwe site!

Uw slapeloze nachten zijn voorbij want hier is ie dan: De langverwachte, officiële Paul Schenk art site! Het was het lange wachten meer dan waard, want vanaf nu hoeft u zich nooit meer te vervelen! Net als vroeger, toen u uit het raam starend als klein kind wachtte op de postbode die de Donald Duck zou komen brengen, kunt u nu aan uw computer gekluisterd met uw tong op uw toetsenbord uitkijken naar het laatste nieuws uit Paul Schenk-land! Alsof u niets beters te doen heeft! Een nieuwe internet-verslaving!

Vandaag de laatste opnames gemaakt voor de “Motherfucker”-videoclip. Een video dus voor de breakbeat-kraker “The Motherfucker”. Hier in Berlijn kreeg ik nogal zin in het maken van video’s en de stad nodigt er blijkbaar toe uit aangezien half Berlijn met video-apparatuur loopt te zeulen met dit mooie weer.

Speciaal voor de video had ik de officiële “Berliner bril” aangeschaft. Had als te filmen ideeën wat gekke smoelen en victorie-gebaren in gedachten, tegen de achtergrond van de muurschilderingen van kunstenaar Blu in Kreuzberg, maar daar was het een drukte van belang: Gekke vrouwen die onkruid verwijderden om daar een tuintje aan te leggen… En een soort geïmproviseerde partytent met slingers en een paar lui die blijkbaar bezig waren met het voorbereiden van een openlucht-party… Ze zaten me allemaal zo aan te staren… En ik zat hen ook aan te staren want ik kon toch moeilijk mezelf hier als een narcistische malloot gaan lopen filmen met die lijpe Berliner bril met Victorie-gebaren en dergelijke! 

Toch ben ik het gaan doen. Je bent een kunstenaar of niet. En bovendien… in Berlijn wemelt het van de kunstenaars met bizarre kunstuitingen. Ze vroegen allemaal wat ik daar toch in vredesnaam aan het doen was, maar ze waren vooral erg geïnteresseerd. Typisch Berlijn: Veel respect voor kunstenaars en altijd geïnteresseerd… in Amsterdam zouden ze meteen de politie hebben gebeld! Had nog een gezellige conversatie met een vriendelijke gozer over die geweldige muurschilderingen van Blu. Blu heeft 3 dagen en nachten over de “stropdas”-muurschildering gedaan, zonder te slapen en zonder ook maar 1 keer uit te rusten! Zie het YouTube filmpje: ‘The making of’ van deze muurschildering.

Hoe dan ook: Binnenkort op deze site, The Motherfucker!

 

Share:
Copyright Paul Schenk 2023 - Music protected by Buma/Stemra