The Hole

Ik ben in de eindfase van het INFORG-filmproject. Daarvoor heb ik in de Amsterdamse Q-Factory studio het afsluitende muziekstuk opgenomen, de apotheose. Het is een bijna twee en een halve minuut durend piano-stuk, genaamd “The Hole”, gebaseerd op een melodie die als sinds 1996 in mijn hoofd heeft gezeten maar nog nooit eerder is opgenomen.

Het was opwindend om weer achter de vleugelpiano te kruipen en dat smaakt naar meer; Het jaar 2019 belooft een mooi jaar te gaan worden: De film zal dan eindelijk worden uitgebracht maar ook zal deze website dan pas echt op stoom gaan komen met nieuwsberichten en nieuwe muziek en kunstprojecten. Ik wil ongeveer 10 nooit eerder opgenomen composities gaan opnemen en daarna meer muziek gaan schrijven voor piano. 

“The Hole” moet nog van zang worden voorzien. Volgende week zal ik het muziekstuk online zetten.

 

Share:

Leave a Reply

Copyright Paul Schenk 2018 - Muziek beschermd door Buma/Stemra